Claims bij vertraging

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een compensatie!

Als u in aanmerking komt voor een claim krijgt u van ons een email.

Alle luchtvaartmaatschappijen

U kunt bij ons terecht voor een claim tegen alle luchtvaartmaatschappijen. Indien u recht heeft op een compensatie zijn wij bereid te procederen tegen elke luchtvaartmaatschappij, ongeacht de daarbij komende kosten voor Aviclaim.

Duidelijk prijsbeleid

247Parking werkt op basis van 'No Cure, No Pay'. Indien wij succesvol zijn in het innen van uw claim bij de luchtvaartmaatschappij, houden wij 25% van het bedrag in. Er zijn geen bijkomende administratiekosten en/of BTW. Zijn we niet succesvol, dan zijn er geen kosten voor u!

Juridisch proces

Indien nodig gaan wij voor u naar de rechtbank. Wij werken samen met een gerenommeerd advocaten kantoor, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten, ook niet als we in rechtbank toch niet winnen.

Compensatie afhankelijk van de afstand

U kunt een compensatie ontvangen als u meer dan drie uur vertraagd bent, uw vlucht geannuleerd is of wanneer u geweigerd bent op de vlucht door bijvoorbeeld een overboeking. De compensatie die u mogelijk kunt ontvangen is afhankelijk van de gevlogen afstand en staat los van de originele ticketprijs.

Vliegtuig icon
€250
Tot 1500km
Vliegtuig icon
€400
1500km tot 3500km
Vliegtuig icon
€600
Meer dan 3500km